Seksi alusvaatteet pimpin haju

seksi alusvaatteet pimpin haju

kohdussa. Kuinka usein alapä pitä pestä? Teksti Meira Noronen, kuva Mari Lahti. Unohdin kysyä gynekologiltani viime kerralla outoa oiretta. Asiantuntija kertoo, miten alapä pysyy onnellisena.

Seksi alusvaatteet pimpin haju - Naisen alapän

Ennen seksiä ei tarvitse käydä alapesulla, jos kumpikin on käynyt suihkussa ja alapesulla samana päivänä. Monta kertaa päivässä suihkuttelevien on maltettava olla hinkkaamatta alapätän. Emättimen sisän ei kuulu suihkuttaa vettä, sillä emätin pitä itsensä puhtaana valkovuodon avulla. Miksi seksistä saa virtsarakon-tulehduksen? seksi alusvaatteet pimpin haju

Seksi alusvaatteet pimpin haju - Keskustelu - Saatteko

Vai onko ainoa vaihtoehto pikkuhousunsuojat? Onko muilla samaa riesaa? Ja sinä, jolla ei ole; miten saatte pysymän hajut veks? Alapä täytyy pestä ainakin kerran päivässä, jotta lika ei aiheuta hajua. Ennen seksiä ei tarvitse käydä alapesulla, jos kumpikin on käynyt suihkussa.

Seksi alusvaatteet pimpin haju - Asiantuntija

Jos selittävä syytä ei löydy estrogeenihäikästä, kannattaa kurkata kriittisesti ruokavaliota. Ei ole kutinaa eikä muuta fyysistä oiretta. Herpes kukkii kesällä tiedä siitä nämä 5 asiaa. Huljuta paikat huolella puhtaalla ajoneuvokeskus thai hieronta salo vedellä, äläkä unohda kunnon kuivausta, sillä hiiva viihtyy kosteassa ympäristössä. Lue myös: Marja, 56, päsi eroon virtsankarkailusta leikkauksella.

0 ajatuksia “Seksi alusvaatteet pimpin haju

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *